Πρόβλημα με τον ήχο?
bbr.pls bbr mbl

Καλό ταξίδι LEMMY!!!!

Καλό ταξίδι LEMMY!!!

Ο Lemmy Kilmister άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 χρόνων,  χθες, 28 Δεκεμβρίου του 2015 στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, στις 16:00,  μετά από σύντομη μάχη που έδωσε με μιας πολύ επιθετικής μορφής καρκίνου για την οποία έμαθε μόλις πριν απο δυο ημέρες.

Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουν την θλίψη μας για τον χαμό του Lemmy που η συνεισφορά του στην rock μουσική ήταν τεράστια!

Στις 26 Δεκεμβρίου, δυο μέρες μετά τα γενέθλιά του, διαγνώστηκε με την επάρατη νόσο και σήμερα η είδηση του θανάτου του συγκλονίζει την παγκόσμια μουσική κοινότητα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση των Motörhead

"Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να το πεις αυτό...Ο υπέρτατος, ευγενής φίλος μας ,  Lemmy έφυγε σήμερα μετά απο μια σύντομη μάχη με μιας εξαιρετικά επιθετικής μορφής καρκίνου. Έμαθε για την ασθένεια στις 26 Δεκεμβρίου και βρισκόταν σπίτι του, μπροστά στο αγαπημένο του video game από το Rainbow, το οποίο πρόσφατα είχε επισκεφτεί μαζί με την οικογένεια του.

Δεν μπορούμε να εκφράσουμε το σοκ και την θλίψη μας, δεν υπάρχουν λόγια.

Θα πούμε περισσότερα στις επόμενες μέρες, αλλά για την ώρα σας παρακαλούμε... ΠΑΙΞΤΕ Motörhead δυνατά, παίξτε Hawkwind δυνατά, παίξτε τη μουσική του Lemmy ΔΥΝΑΤΑ! 

Πίειτε ένα ποτό ή περισσότερα.

Μοιραστείτε ιστορίες.

Γιορτάστε τη ΖΩΗ του αγαπημένου, υπέροχου αυτού ανθρώπου, όπως ο ίδιος θα έκανε! 

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ! 

 Ian ‘Lemmy’ Kilmister

1945 -2015

Born to lose, lived to win."

Lemmy Kilmister


Καλό ταξίδι Lemmy.....

Latest news

bbr

bbr Webzine + Radio Rock + Metal Music portal with daily news, interviews, reviews, events, articles and many more. Visit our webzine at bbrweb.com. Check the latest news from bbr webzine on the right sidebar. On bbr radio you listen to non stop music. No microphones, no commercials for a true music experience, because above all is music!

On Air:

Monday to Sunday from 09:00 to 01:00

Από το Blogger.
bbr radio